preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

 

V dňoch 15. 06. - 26. 06. 2018 sme po veľmi dlhých prípravách zrealizovali dejepisno - geografickú exkurziu do nádherného Škótka. Na ceste do tejto krajiny sme navštívili aj Amsterdam, hlavné mesto Holandska.

Po vylodení v New Castli sa začalo naše  náročné putovanie po Škótsku. Počas našej cesty sme navštívili veľa hradov, zámkov, katedrál, kostolov, zrúcanín a všade tam nám zaujímavý výklad sprievodcov hovoril o bohatej histórii Škótska. Navštívili sme Edinburgh, Stirlling, St. Andrews, Glasgow a počas presunov medzi mestami sme pozorovali aj prekrásni škótsku prírodu.

Veľmi zaujímavý bol prechod Škótskou vysočinou a samozrejme aj návšteva najkrajšieho ostrova Škótska - Skye, ktorý nás všetkých ohromil svojou krásou. Táto exkurzia prispela k rozšíreniu nášho obzoru o Škótsku a jej fotodokumentáciu si s radosťou pozrieme v prezentáciach našich účastníkov.

Amsterdam

DSC 0364

DSC 1009

IMG 1806

IMG 2188

 


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov