preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Celoštátne kolo súťaže Daj NATO!

Okrem toho, že si pripomíname tridsať rokov od Nežnej revolúcie, je rok 2019 sedemdesiatym výročím založenia Organizácie Severoatlantickej zmluvy NATO. Pri tejto príležitosti zorganizovalo Euroatlantické centrum pre žiakov z celého Slovenska zaujímavú súťaž, ktorej finále sa zúčastnili vo štvrtok štrnásteho novembra aj žiaci našej školy Tomáš Čorej a Jakub Stanislav Tkáčik.

Súťaž pozostávala z troch častí. Študenti museli vypracovať test, napísať esej a vyvrcholením bolo simulované zasadnutie NATO, v ktorom si vyskúšali ako predsedovia vlády rokovať o aktuálnych témach za okrúhlym stolom.

Nás, Tomáša a Jakuba, organizátori za aktivitu ocenili cenou pre najlepší tím, za čo vycestujeme na exkurziu do Viedne. Skutočným víťazstvom však bola možnosť stretnúť sa s podnetnými rovesníkmi a opäť si rozšíriť svoje obzory.

Tomáš Čorej III.B


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov