preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Súťaž Mladý filmový tvorca

Dňa 7. 11. 2019 sa uskutočnilo odovzdávanie cien súťaže Mladý filmový tvorca. Žiačke III.A, Juliáne Kollárovej, gratulujeme k 3. miestu na celoštátnom kole.

Pohľad Julky:

V Inchebe som bola hosťom len dva dni (06. – 07.10.). Bol to pomerne krátky čas, ale zato som toho veľa zažila. Nikdy predtým som nebola na podobnej výstave ako AMAVET, ktorý bol prepojený s výstavou minerálov a Bibliotékou. Počas týchto výstav sa konali aj rôzne sprievodné programy. Človek sa tam nikdy nenudil! V jednej hale boli nádherné minerály, v druhej rôzne knižné vydavateľstvá, no a v tretej žiaci rôznych vekových kategórií, ktorý sa snažili objasniť svoj výskum. Ja som si išla prevziať cenu za 3. miesto v súťaži mladý filmový tvorca, ktorej odovzdávanie bolo jedným zo sprievodných programov Bibliotéky.

Na záver by som len dodala to, že sa oplatí zapájať do súťaži. Môžete si odniesť domov vecnú cenu, diplom a pekné zážitky (ako to bolo v mojom prípade).

Posielam Vám aj link na video, ktoré je na youtube.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=pSdcDZWQZdQ

 

MFT 002

 

MFT 001


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov