preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Marec - mesiac knihy

Mesiac marec si už tradične spájame nielen s príchodom jari, ale aj MESIACOM KNIHY. Kniha je najväčším priateľom človeka už od nepamäti. Marec ako mesiac knihy sme si pripomenuli aj na našej škole. Žiacka školská rada si pri tejto príležitosti pre spolužiakov pripravila tri aktivity.

Prvou aktivitou bolo zdobenie dverí do podoby obalu knihy. Žiaci mali za úlohu prejaviť svoju kreativitu a vytvoriť obálku akéhokoľvek knižného diela na dverách. Porota mala ako vždy ťažkú úlohu - rozhodnúť, ktorá trieda zadanie splnila najlepšie. Nakoniec rozhodla takto: na prvom mieste sa umiestnila PRÍMA, na druhom mieste 3.C a na 3. mieste TERCIA. Víťazom gratulujeme! A ďakujeme všetkým zapojeným kreatívnym triedam.

Druhá aktivita mala taktiež overiť kreativitu žiakov GJARka, no tentokrát hviezdilo malé gymko - vyrábali záložky do kníh a knižné obaly.

Treťou a zároveň poslednou aktivitou bola knižná burza. Žiaci mali možnosť celý mesiac prinášať prečítané knihy, za ktoré následne dostali výmenný lístok, a na úplnom konci marca sa uskutočnilo finále - burza kníh, na ktorej si za svoje prinesené knihy mohli prostredníctvom výmenného lístka zobrať iné knihy.

Ešte raz celému GJARku ďakujeme za aktivitu a tešíme sa na Vás pri ďalších akciách Žiackej školskej rady!

Žiacka školská rada GJAR

mesiac knihy1

mesiac knihy2

mesiac knihy3


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov