preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

NÁVŠTEVA ÚTULKU V PREŠOVE

        Málo miesta, vlhké prostredie, zima, veľa psov naraz, málo času stráveného vonku. Na tieto a mnohé ďalšie nepriaznivé podmienky si musia psíky v útulkoch zvyknúť. Ak si miláčika nemôžete adoptovať, je mnoho ďalších spôsobov, ako im pomôcť.

A GJAR sa zapojilo tiež!              

Nielen učitelia, ale aj žiaci ukázali svoje veľké srdce a prispeli, či už finančne, alebo iným milým darčekom. Musíme uznať, tohtoročné Vianoce boli plné dobrých skutkov. Nemyslelo sa len na deti a dospelých, ktorí ich nemôžu stráviť v kruhu rodiny, ale aj na štvornohých priateľov. Práve preto sme sa rozhodli zorganizovať zbierku pre Prešovský útulok. Okrem chutných dobrôt im boli darované deky, hračky, oblečenie a vôdzky. Sme nesmierne radi, že myslíte na tých, ktorí nemali možnosť pocítiť teplo domova a umožnili nám aspoň trochu pomôcť. Dúfame, že sa nám podobný cieľ podarí splniť aj budúci rok.                                                           

Ďakujeme!

Zuzana Tabaková, II.B


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov