preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Veľtrh pomaturitného vzdelávania Gaudeamus Región Košice 2023

27. - 28. 11. 2023, KASÁRNE / KULTURPARK

Pozývame vás na veľtrh pomaturitného vzdelávania Gaudeamus Región Košice 2023, ktorý prebehne v Kasárňach / Kulturparku na Kukučínovej 2 v Košiciach, v termíne 27. A 28. novembra 2023.

Veľtrh Gaudeamus Región Košice je určený predovšetkým všetkým študentom maturitných a predmaturitných ročníkov stredných škôl všetkých zameraní. Veľtrh je zameraný výhradne na prezentáciu možností pomaturitného štúdia. Študenti na veľtrhu nájdu širokú ponuku štúdia na 132 univerzitách, vysokých školách a ďalších vzdelávacích inštitúciách zo Slovenska, Česka aj ďalších krajín EU.

Počas veľtrhu bude pripravený bohatý program sprievodných prednášok o ponuke štúdia, ktoré budú prebiehať v dvoch sálach. Na veľtrhu bude tiež prítomných niekoľko inštitúcií poskytujúcich poradenstvo o štúdiu v zahraničí. Viac informácií nájdete aj v informačnom bulletine so základnými informáciami o veľtrhu vrátane aktuálneho programu prednášok a zoznam vystavovateľov.

Pre pedagógov aj študentov je na www.gaudeamus-sk.sk otvorená registrácia k návšteve veľtrhu. Registrovaní pedagógovia získajú voľnú vstupenku na veľtrh. Pre registrovaných študentov je pripravený test študijných typov, sprievodca budúceho vysokoškoláka a zľava na vstupné na veľtrh. Študenti majú možnosť si v predpredaji zakúpiť elektronické vstupenky a ušetriť tak čas pri vstupe na veľtrh.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov