preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Projekt Pomáhajúce profesie v edukácii detí a žiakov 

Projekt umožňuje zabezpečiť implementáciu princípov inkluzívneho vzdelávania na GJAR prostredníctvom podpory pedagogických asistentov a členov inkluzívneho tímu na škole:

  • školský špeciálny pedagóg: Mgr. Beňková Natália (natalia.benkova (at) gjar-po (dot) sk)
  • pedagogickí asistenti: PaedDr. Ambrová Martina, Bc. Gogová Ivana, Ing. Jankovičová Eva
  • školský psychológ: PaedDr. Markovičová Jaroslava (psycholog (at) gjar-po (dot) sk)

Škola je miestom, kde trávime počas roka veľa času, snažíme sa rozvíjať svoje schopnosti,zručnosti, talenty, obohacovať svoje vedomosti. Momentálne sa nachádzame v situácii, kedy to nie je možné. Trávime čas síce doma, no nie vždy je to jednoduché. Je dobré, ak sa v takýchto chvíľach máme na koho obrátiť.

Školský psychológ poskytuje poradenstvo žiakom, učiteľom a zákonným zástupcom, pomáha s prekonávaním ťažkostí aj v tomto náročnom období. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte kontaktovať nášho školského psychológa na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript. .

Školský psychológ spolupracuje so školským tímom ´Škola bez nenávisti´.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov