preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Školské majstrovstvá okresu Prešov v zrýchlenom šachu pre školský rok 2022/2023 pokračovali turnajom krajského kola pre žiačky a žiakov ZŠ a osemročných gymnázií a žiačky a žiakov stredných škôl v Bardejove.
Organizátorom súťaže bol BŠK Bardejov a Senior centrum, ktoré poskytlo priestory pre túto súťaž. Po zdĺhavej registrácii študentov boli stručne a jasne prezentované pokyny, pravidlá a priebeh súťaže.

Pravidlá zastrešovala FIDE a pre hru bol určený švajčiarsky systém. Našich študentov čakalo 7 kôl po 2x15 min a 3 sek. na ťah v boji o postup na celoslovenské kolo v zrýchlenom šachu.

Medzi študentmi nás reprezentoval Daniel Kostura a vďaka „divokej" karte aj Adam Demjanovič. V konkurencii dvadsiatich študentov naši žiaci neobsadili víťazné miesta, ale aj napriek tomu ich výkony boli hodné pochvale.
V konkurencii 9 študentiek nás statočne reprezentovala Terezka Vojteková a Natália Ivanecká, ktorá v tejto kategórii suverénne obsadila 1. miesto a tým získala postup na celoslovenské kolo.

Naši študenti dňa 7.12.2022 potvrdili, že Gymnázium Jána Adama Raymana vzdeláva a vychováva úspešných mladých ľudí.

Video

sach KK


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov