preskočiť navigáciu klávesové skratky hlavná stránka , aktuálne oznamy , mapa stránok , mapa webového sídla , kontakt , dokumenty školy , fotogaléria , prijímacie konanie , prehlásenie o prístupnosti , EduPage GJAR , úspechy , webmail pre zamestnancov a žiakov školy ,
   

Odborná porota zložená z novinárov, fotografov a zástupcov environmentálnych organizácií vybrala víťazov národného kola súťaže Mladí reportéri pre životné prostredie 2023. Zo 45 príspevkov od Mladých reportérov pre Zem, zaujali aj práce našich žiakov a získali ocenenia:

V kategórii Článok 15-18 obsadila 2. miesto Aneta Štefančínová z kvinty s článkom Zachránia kopytníky slovenské slaniská?

Cenu Centra environmentálnych aktivít (CEA) za video Nekonečné problémy Ružína  získali Tomáš Maník, Tomáš Jačišin, obaja z II.A triedy.

Výhercovia budú odmenení pozvánkou na tradičný júnový workshop, kde si budú môcť vyskúšať novinársku prácu priamo v teréne. Povedú ich odborníci z oblasti ochrany životného prostredia, ale i skúsení žurnalisti. 

Výhercom blahoželáme, fandíme im a ďakujeme za reprezentáciu školy!

Koordinačný tím medzinárodného programu YRE (Young Reporters for the Environment) zaslal poďakovanie nám všetkým, za to, že sme súčasťou programu Mladí reportéri pre životné prostredie, že pomáhame učiť pre 21. storočie (http://www.mladireporteri.sk/manual21/), a že sa podieľame na vytváraní priestoru na zmysluplné aktivity pre mladých ľudí a ukazujeme im,že vedia robiť lepší svet, tu a teraz.


logo     logo      logo      logo     Facebook GJAR     Instagram
          GJAR     logo     logo    
© 2013 Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov
Správca obsahu a technický prevádzkovateľ webového sídla: Gymnázium Jána Adama Raymana, Mudroňova 20, Prešov